Ønskebarnet Sindre (7) fikk møte sin store helt, Kaptein Sabeltann

I sommer fikk ønskebarnet Sindre (7) som har leukemi, sitt ønske oppfylt. På programmet stod gøyale aktiviteter som tur i brannbil, besøk i Kristiansand Dyrepark og et spennende møte med selveste Kaptein Sabeltann.

Dagen startet med en kjøretur i stilig limousin fra Bislet bilutleie fra Sindre og mamma Karis bosted til Oslo lufthavn. Sindres bestemor og onkel var også en del av reisefølget. Norwegian flyet tok til Kristiansand lufthavn hvor en ærverdig brannbil fra Kristiansand Brann og Redning ventet på dem. Med brannhjelm på hodet var Sindre klar til å ta plass i brannbilen til Christian Høyer-Jonassen med Dyreparken i Kristiansand i sikte.

På flyplassen i Kjevik fikk familien en hyggelig velkomst med ballonger, goodiebag fra Sørlandschips, Voss Vann og iskrem fra Henning Olsen. I velkomstkomiteen var også en sprudlende klovn, noe Sindre synes var gøy og humøret var på topp.

Sindre åpnet en stor gave fra Toys R Us, og mamma Kari fikk et gavekort fra Komponisten Frisør i Kristiansand og en minneverdig gave fra Mestergull. Familien mottok også gavekort på mat hos Foodcourt Sørlandssenteret.

Resten av dagen ble tilbringt i Kristiansand Dyrepark med å titte på de ulike dyrene, leke og se det populære Kaptein Sabeltann-showet. Sindre fulgte ivrig med blant publikum og klappet i hendene med smil rundt munnen under forestillingen. På slutten av dagen fikk han med stor begeistring hilse på selveste Kaptein Sabeltann og hans medpirater. Kaptein Sabeltann er Sindres store helt og det var selvsagt stas å hilse på sjørøverkongen av de sju hav!