Magisk møte for Julian

Julian har en sjelden sykdom som kalles Batten Disease. I oktober dro han til USA i forbindelse med forskningsprosjekt som arbeider mot målet å behandle sykdommen og hadde et stort ønske om å oppleve Disneyworld i Orlando før han satte i gang med den omfattende behandlingen.


Julian og familien har delvis vokst opp i Tanzania, og fra barndomsårene i Afrika har han fått en stor kjærlighet for ville dyr og hans favorittfilm er «løvenes konge».  Derfor var ønsket om å besøke Magical Kingdom parken i Disneyworld midt i blinken for Julian.


Ettersom sykdommen har gjort synet hans svekket, var det ekstra fin opplevelse for Julian å kunne få ta og kjenne på alle Disney figurene de møtte i parken. Det var også veldig flott for storebror, Lukas, å få dele det oppfylte ønsket sammen med Julian. Sammen har de to skapt mange gode minner, som vil bli veldig verdifulle å ta med seg videre.


Make-A-Wish Norge innlosjerte familien på den fire stjerners resorten Gaylord Palms, der familien kunne nyte tre dager sammen innen behandlingen til Julian startet.


«Vi sitter igjen med utrolig gode minner fra nydelige dager sammen. Med sykdommen til Julian er det akkurat det vi ønsker, å samle på gode minner. Dere i Make A Wish, gjorde det mulig for oss og det er så takknemlige for», sier moren til Julian etter ønsket hans ble virkelighet.


Moren legger til:

«Vi vil i hvert fall igjen si at vi er utrolig takknemlige for ønsket Julian fikk oppfylt av Make-A-Wish Norge. De tre helt spesielle dagene vi hadde i Disney Magic Kingdom, Disney Hollywood og Disney Magic Kingdom, fikk oss til å føle til å glemme håpløsheten som ligger og lusker, og bare kjenne oss heldige. Vi sitter igjen med utrolig gode minner fra nydelige dager sammen. Med sykdommen til Julian er det akkurat det vi ønsker- å samle på gode minner».