Drømmedag for Kristian (9) ble første ønske for Make-A-Wish i Norge

Lørdag 3. september ble en historisk dag for oss i Make-A-Wish Norge – endelig fikk vi oppfylle vårt første ønske! Ni år gamle Kristian Søyland ble vårt aller første ønskebarn, og han fikk en opplevelse han sent vil glemme da han møtte Youtube-stjernene Prebz & Dennis.

 

Kristian kommer fra Vigerstad i Rogaland og lider av kort tarm-syndrom, noe som blant annet innebærer at han må ha på seg en ernæringspumpe store deler av døgnet. I tillegg har Kristian tilbrakt mye tid på sykehus opp gjennom årene.

 

Kristians ønskedag startet med at det rullet en hvit limousin inn på tunet hos familien Søyland. Her ventet dagens første overraskelse for niåringen – i bilen satt ishockey-spillerne Ruben Smith og Henrik Medhus fra Stavanger Oilers som skulle ta ham med seg til neste stopp.

 

En stor delegasjon hadde møtt opp for å ønske Kristian velkommen i Jærhagen. Både pressekorps, lederen for det lokale kjøpesenteret og selvsagt Prebz & Dennis med sine «sidekicks» Ruben og Simon. Kristian smilte fra øre til øre og snakket med alle. Etterpå fikk han et privat møte med Youtube-gutta, hvor de tok seg god tid til å svare på spørsmål, diskutere spill og fortelle historier. Til slutt braket det løs med show sammen med over 1000 publikummere, og Kristian fikk selvsagt plass på første rad!

 

Fra Oilers-spillerne fikk Kristian også gratisbilletter til en valgfri hjemmekamp, og invitasjon til å komme og hilse på laget i garderoben. 

 

Ønsket som ble oppfylt var basert på stor innsats fra våre frivillige, gaver og sponsing fra lokale bedrifter, samt en betydelig donasjon fra medlemmer av Make-A-Wish sin internasjonale avdeling i USA.

 

Make-A-Wish Norge jobber videre med å oppfylle ønsker for barn med livstruende eller svært alvorlige sykdommer. Vi ser frem til å oppfylle mange ønsker i tiden fremover.

 

Make-A-Wish ønsker å rette en stor takk til: Markos og Pamela Tambakeras i Make-A-Wish International, Stavanger Oilers, Prebz&Dennis-team, Jærhagen, Klepp Blomster, Knutsen Limousin og Håland Kjøtt Edeståvå